TICKETS

Auto museum metropole

“mooiste en meest bijzondere automuseum van Nederland”

In een prachtige natuuromgeving aan het water ligt Metropole Druten. Een perfecte locatie voor een museum. Een bezoek aan deze auto museum met een unieke verzameling classic, vintage en exclusive cars geeft extra cachet en glamour aan uw business event of party.

oldtimer

Auto Museum Metropole

een van de grootste auto museum van Nederland!

Auto Museum Metropole in Druten is niet zomaar een museum, het is een viering van de rijke geschiedenis en het vakmanschap achter klassieke auto’s en vrachtwagens. Het museum is opgericht door de gepassioneerde verzamelaar en ondernemer Frans van Haren. Het biedt een ongeëvenaarde blik op de evolutie van de automobiel. Van glanzende sportwagens tot klassieke Alfa Romeo’s. Elke auto in de collectie vertelt een uniek verhaal uit een ander tijdperk.

Het auto museum ligt gelegen aan het water en omringd door natuur. Zo biedt het automuseum bezoekers een indrukwekkende collectie auto’s met een adembenemende locatie. Het prachtige gebouw is een voormalige meubeltoonzaal. Het is omgetoverd tot een ruime hal van 30.000 vierkante meter waar de tijdloze schoonheid van klassieke auto’s te bewonderen is.

metropole collectie

“mooiste en meest bijzondere automuseum van Nederland”

Automerken bij Automuseum Metropole

Bekend als het mooiste en bijzonderste automuseum van Nederland, biedt Metropole Museum een indrukwekkende collectie van meer dan 400 auto’s. Voor liefhebbers van Italiaans design hebben we verschillende klassieke Alfa Romeo. Met onder andere de elegante Alfa Romeo 6C, 8C en de Alfa Romeo Giulia. Deze prachtige klassiekers staan bekend om de Italiaanse elegantie en racetraditie.

Uniek in onze collectie is de Amphicar 770, een zeldzaam amfibievoertuig uit de jaren 60 dat zowel op het land als in het water kan rijden. In de jaren 60 werden er slechts 4000 exemplaren van geproduceerd. Daarnaast heeft automuseum Metropole klassieke Duitse oldtimers van BMW en Mercedes-Benz, en zelfs moderne sportwagens zoals de Mercedes-Benz AMG GT-R.

Ook zijn er verschillende modellen van de Citroën 2CV en de stijlvolle Citroën DS te vinden bij Metropole. Beide beroemd om hun innovatieve ontwerp en technologie. Ook benieuwd naar de sportieve Ferrari’s? U zult versteld staan van de uitgebreide collectie van klassieke Ferrari’s.