AANBOD
SALES HEADER01
SALES HEADER02

metropole sales: in- en verkoop van oldtimers en klassiekers

Metropole Sales

Uiterst gevarieerd aanbod oldtimers en klassiekers

Metropole Sales is de in- en verkoopafdeling van Metropole voor oldtimers en klassieke auto’s. Het aanbod is zeer gevarieerd, met zowel exotische luxe- en sportwagens als microcars, vooroorlogse auto’s, tiny classics, youngtimers en nieuwere modellen met een knipoog naar het verleden. Ook kan Metropole Sales de verkoop van uw auto in consignatie verzorgen.
De showroom is geopend op woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur of op afspraak. Bel hiervoor met +31 (0) 6 5332 8817 of vul het contactformulier in.

verkoop

Het aanbod oldtimers en klassiekers van Metropole Sales is zeer groot en varieert van chique limousines en klassieke sportwagens tot youngtimers en bijzondere ‘bubble cars’. Via deze website kunt u alvast een keuze maken. De showroom is geopend op woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur of op afspraak.

naar aanbod

Eigenzinnig

“Ik verkoop auto’s die eruit springen”

Veel auto’s in de showroom van Metropole Sales hebben een eigenzinnig en onconventioneel karakter. Dat is ook het unieke aan het bedrijf. Eigenaar Roy Bolks: “Ik neem geen auto’s op voorraad, alleen maar omdat deze ‘goed verkopen’. Ik verkoop auto’s waar ik zelf iets mee heb, auto’s die eruit springen, en dat hoeft overigens niet per se kostbaar te zijn.” Bij Metropole Sales is dus de uitdrukking ‘voor elk wat wils’ zeker van toepassing.

amphicar 770

Amphicar

Liefde voor een buitenissig automodel

Een wel heel eigenzinnige auto is de Amphicar, een amfibische ‘fun car’ uit Duitsland. In totaal zijn er van 1960 tot 1965 nog net geen vierduizend geproduceerd en er zijn er nog maar enkele honderden van over. Daarvan zijn er al meer dan honderd via Metropole Sales in andere handen overgegaan en het bedrijf mag zich gerust Amphicar-specialist noemen. Op evenementen zijn de Amphicars van Metropole vaak rijdend én varend te zien.

Inkoop en consignatie

Als u uw oldtimer of klassieker wilt verkopen kan Metropole Sales deze inkopen of in consignatie nemen. Consignatie neemt u de zorg van het verkoopproces uit handen. Bovendien wordt uw auto zowel online als in de showroom onder de aandacht gebracht van een nationaal en internationaal liefhebberspubliek. Informeer naar de mogelijkheden.

Naar inkoop

Over Metropole Sales

In- en verkoop van oldtimers en klassiekers

Metropole Sales is sinds 2019 te vinden in het Metropole-gebouw in Druten. Het is de opvolger van het Amerikaanse Potomac Motors, dat Roy Bolks in 1999 overnam. Wij zijn experts in oldtimers en klassieke auto’s. Ons team is gek op unieke auto’s en we delen graag hun verhalen met jou. Onze auto’s staan voor kwaliteit en echtheid, voortbouwend op Potomac Motors’ goede naam. Bij Metropole Sales willen we een plek zijn waar autoliefhebbers samenkomen. Elke auto en elke klant is belangrijk voor ons, en samen houden we de passie voor klassieke auto’s levend.

Neem contact op