PLAN UW EVENT
EVENTS HEADER02
EVENTS HEADER01
EVENTS HEADER03
EVENTS HEADER03

metropole events: Unieke evenementenlocatie

metropole events

Evenementenlocatie met glamour en historie

Door de sfeervolle uitstraling, de centrale ligging en vooral het unieke karakter vormt Metropole een markante, onderscheidende evenementenlocatie voor zowel grote als kleine evenementen. Een congres, seminar, symposium, clubbijeenkomst, een bruiloft of een party.
Metropole bevindt zich in een futuristisch ogend gebouw aan een waterpartij, prachtig en centraal gelegen in het mooie rivierengebied. Vanbinnen maakt de mix van historie, klassieke glamour en Hollandse warmte een verrassende en onvergetelijke indruk.

Bekijk ruimten

museum events

Het Metropole Museum beschikt over diverse stijlvolle en representatieve ruimten. Variërend in grootte en sfeer, van knus en informeel tot strak en zakelijk. Zowel kleine vergaderingen en borrels als feestavonden tot wel 600 personen behoren tot de mogelijkheden. De locatie is uitstekend bereikbaar en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Bekijk mogelijkheden
events-menu-sfeerv2

arrangementen

Uw evenement bij Metropole

Metropole Events kan diverse arrangementen verzorgen, zoals een koffie-, borrel-, lunch- of dinerarrangement, naar keuze met een rondleiding langs de autocollectie. Er zijn verschillende ruimten, waaronder vergaderzalen, een auditorium, een nostalgische bar en een grote zaal waar gedineerd en gedanst kan worden. Klik hieronder voor meer informatie en tarieven of neem vrijblijvend contact met ons op.

meer lezen
events-alfa

metropole museum

Alfa’s, Ferrari’s en Bugatti’s als decor

Een bruiloft, business meeting, congres of symposium met Bugatti’s, Mercedessen, Ferrari’s, Porsches en Alfa Romeo’s als decor is zonder meer een bijzondere ervaring. De collectie exclusieve auto’s, vrachtwagens en motorfietsen van Metropole Museum geeft extra cachet en glamour aan uw evenement. In overleg met u verzorgt Metropole Events graag de nadere invulling.

Naar Metropole museum

evenementen op maat

In samenspraak met Metropole Events kunnen de invulling en aankleding van uw bijeenkomst of evenement geheel naar wens worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan catering, hapjes en drankjes, muziek, verlichting, decoratie en zaalindeling. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Over Evenementenlocatie Metropole

30.000 m2 aan klassiekerbeleving

Metropole is een exclusieve evenementenlocatie die zich onderscheidt door een unieke combinatie van stijl, historie en veelzijdigheid. Gelegen in het hart van Nederland, biedt Metropole een inspirerende omgeving voor diverse soorten evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot feestelijke gelegenheden.

Uniek aan Metropole is de aanwezigheid van een indrukwekkende collectie klassieke auto’s. Deze collectie voegt een bijzondere dimensie toe aan zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige evenementen, en maakt het voor alle gasten tot een onvergetelijke ervaring. Voeg daarbij de uitstekende bereikbaarheid en voldoende (gratis) parkeergelegenheid, en Metropole is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een evenementenlocatie die klasse, comfort en inspiratie combineert.

Contact opnemen