PLAN UW EVENT

metropole events ruimten

Uitgebreide keuze in karakter en in capaciteit

De zalen en vergaderruimten in Metropole zijn heel verschillend qua sfeer en karakter, van informeel en nostalgisch tot zakelijk en ingetogen. De capaciteit varieert van 12 tot 600 personen. Dat maakt Metropole als locatie geschikt voor de meest uiteenlopende soorten evenementen, van vergaderingen tot grote feesten.
Metropole Events kan de catering volledig naar uw wensen invullen en u tevens adviseren rond bijkomende zaken als entertainment, live-muziek, meubilair, decoratie en styling.

Mille Miglia Café

Het Mille Miglia Café, vernoemd naar de legendarische autorace die van 1927 tot 1957 in Italië werd verreden, heeft de nostalgische sfeer van een bruine kroeg: houten meubilair, een oude biertap, glas-in-lood lichtkoof en vooral veel automobilia. De capaciteit voor bijvoorbeeld een borrel is tot 90 personen.

Mille Miglia Plein

Grenzend aan het café ligt het Mille Miglia Plein. Hier kunnen tot 300 stoelen in theateropstelling worden neergezet, wat deze ruimte uitermate geschikt maakt als auditorium voor een grotere bijeenkomst als een lezing, symposium of algemene ledenvergadering. Staand kunnen er 600 mensen terecht.

Mille Miglia Zaal

Voor grotere bijeenkomsten zoals een bruiloftsfeest, een bedrijfslunch of -diner, een congres, symposium of jubileum is er de Mille Miglia Zaal. Deze ruime zaal met een mooie lichtinval kan tot liefst 400 personen herbergen.

Vergaderruimte Kantoor

Wie het liefst vergadert in een chique, zakelijke omgeving, bijvoorbeeld om niet afgeleid te worden door het automobiele moois, kan terecht in de ‘kantoor’-vergaderruimte. Hier kunnen tot 12 personen rond de tafel plaatsnemen in lederen stoelen.

Vergaderruimte ‘Goeikamer’

De ‘goeikamer’ of pronkkamer in oude boerderijen werd alleen bij speciale gelegenheden gebruikt, zoals ontvangst van de zondagse visite. Hier stonden de familie-pronkstukken. Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen tot 12 personen.

Vergaderruimte Mille Miglia Café

Het Mille Miglia Café met zijn warme, nostalgische en typisch Hollandse uitstraling kan ook als vergaderruimte gebruikt worden. In het Mille Miglia Café kunnen in dat geval tot 35 personen terecht.