PLAN UW EVENT

metropole Evenementenlocatie

Een veelheid aan mogelijkheden

Hieronder staat een kleine selectie uit de vele mogelijkheden die Metropole Events op de fraaie evenementenlocatie in Druten te bieden heeft. Klik op de balkjes voor een nadere omschrijving. Er kan nog veel meer, en uiteraard verzorgt Metropole Events in overleg graag maatwerk.

Bruiloft en privé-feest

Een bruiloft, een bijzondere verjaardag, familiereünie of promotiefeest is een speciale gelegenheid en moet ook op een speciale locatie gevierd worden. Metropole is zo’n evenementenlocatie. Licht, lucht, ruimte, een nostalgische sfeer, een bijzondere entourage van unieke oldtimers, alles zorgt ervoor dat u en uw gasten zich meteen thuis voelen. Voor privé-feesten vanaf 20 personen is Metropole in Druten de evenementenlocatie bij uitstek. Centraal gelegen, goed bereikbaar, gratis parkeerruimte voor de deur. Een perfecte verzorging van lunch, brunch, diner of borrel is bij Metropole Events in goede handen. Zie ook onze arrangementen.

Business meeting

Mede door de centrale ligging, de uitstekende bereikbaarheid en de ruime (gratis) parkeergelegenheid is Metropole de perfecte evenementenlocatie voor een congres, seminar, symposium, vergadering of netwerkbijeenkomst. Metropole beschikt over diverse zakelijke en informele, sfeervolle ruimten. Als ‘meeting break’ kunt u een kijkje nemen bij de bijzondere collectie klassieke auto’s. Voor lunch, diner en borrel biedt Metropole Events diverse arrangementen aan.

Expositie, beurs, veiling

Op zoek naar een representatieve en verrassende evenementenlocatie voor een expositie, beurs, kunst/antiekveiling of vernissage? Bij Metropole vindt u alles wat zoekt. Een fraaie expositieruimte met alle faciliteiten, ruime gratis parkeergelegenheid voor uw bezoekers, diverse Meet & Greet-ruimten en een professionele catering, alles in een locatie die prachtig gelegen is aan het water.

Jubileum

Een jubileum is een gedenkwaardig moment dat in herinnering moet blijven, zowel bij de jubilaris als bij de gasten. Metropole Events kan u een onvergetelijk jubileumfeest bezorgen. Wilt u een nostalgische sfeer of liever een moderne uitstraling? Metropole biedt de juiste ambiance en entourage.

Kick-off

Bij de aftrap en introductie van een activiteit of product hoort een succesvolle en spraakmakende kick-off bijeenkomst. Het team van Metropole Events kan u hierbij deskundig van dienst zijn. Metropole beschikt over diverse grote en kleine ruimten voor groepen vanaf 20 personen. Uiteraard verzorgt Metropole Events de hapjes en drankjes. Met een kick-off bij Metropole krijgt u absoluut alle neuzen dezelfde richting uit.

Modeshow

Een modeshow in een entourage van classic cars bij Metropole Museum is een echte publiekstrekker. Fashion tegen het decor van imposante oldtimers en klassiekers bij de museumcollectie. Uw fashion event gaat echt viral en trekt zonder meer de nodige publiciteit. Voor passende hapjes en drankjes in fashion-style biedt Metropole Events diverse arrangementen.

Personeelsfeest

Een keer wat anders dan de geijkte feestzaal? Metropole Events biedt voor personeelsfeesten een unieke evenementenlocatie om uw medewerkers een onvergetelijke dag te bezorgen. Voorafgaande aan het feest een kijkje nemen bij de klassieke auto’s in het Metropole Museum om in de stemming te komen en daarna borrelen in een authentiek, sfeervol bruin café. Een geslaagd personeelsfeest is de beste motivatie-boost voor uw medewerkers! Ideaal voor teambuilding. Kijk voor een passend arrangement.

Rally (start en finish)

Een betere start voor een autorally dan bij Metropole kun je je niet wensen. In colonne vertrekken vanaf de ruime parkeerplaats voor een prachtige rit door het mooie rivierenlandschap. Na de rally weer finishen in de dynamische sfeer van Metropole voor de prijsuitreiking en de afsluitende borrel en hapjes. En u zult vast niet vergeten om onze klassiekercollectie te bewonderen.

Receptie

Als centraal gelegen evenementenaccommodatie met ruime parkeergelegenheid is Metropole ingesteld op grotere groepen voor recepties, zowel zakelijk als privé. De ontvangsten vindt uiteraard plaats met een passend hapje en een drankje, en na de receptie is het met een kleiner gezelschap goed tafelen in een van onze gezellig ingerichte ruimten als het Mille Miglia Café.

Relatiedag

Een relatiedag die moet bijblijven? U maakt echt indruk op uw relaties met een ontvangst in het representatieve Metropole. Er zijn ruimten voor lezingen, productpresentaties en netwerkbijeenkomsten met uw klanten en toeleveranciers. Diverse cateringarrangementen maken uw relatiedag helemaal af. Metropole is wellicht de beste manier om te laten zien dat u uw relaties waardeert.

Reünie

Een reünie van uw opleiding, sportclub of universiteit, een dispuutreünie, een veteranenbijeenkomst. Samenkomen met de collega’s of medestudenten van toen. U hebt elkaar ongetwijfeld veel te vertellen. Waar kan dat beter dan in de gedenkwaardige en stijlvolle omgeving vol nostalgie bij Metropole? Een passend cateringarrangement wordt geheel volgens uw wensen en budget samengesteld.

Sociëteit en businessclub

Als u op zoek bent naar een vaste stek waar u met de leden van uw sociëteit of businessclub (Lions, Rotary, Round Table, Kiwanis), uw toerclub, alumnivereniging, ondernemersvereniging of vriendengroep regelmatig samen wilt komen, biedt Metropole ruimschoots mogelijkheden. Voor groepen vanaf 20 personen is er ruime keuze uit onze schitterende lokalen en zalen als het Mille Miglia Café of de Mille Miglia Zaal.

Sportevenement

Sport is dynamisch en vraagt om een dynamische omgeving. Met een prachtig buitenterrein, ruime parkeergelegenheid en diverse ontvangstruimten is Metropole de ideale locatie voor uw sportevenement. Start uw fiets- of motortoertocht of classic-car rally bij Metropole. Wij onthalen u ook weer gastvrij aan de finish. Ook voor uw bridge- of schaaktoernooi is het rustig gelegen Metropole een geschikte plek.