PLAN UW EVENT

metropole events arrangementen

Metropole Events biedt een ruime keuze uit pakketten en arrangementen, waarvan hieronder enkele voorbeelden. In overleg kan alles echter geheel naar wens worden geregeld.

LET OP: de arrangementen zijn alleen voor groepen en moeten vooraf besproken worden.

Koffie arrangement

Vanaf 19,50 euro per persoon, inclusief bezoek aan de exclusieve autocollectie. U kunt op eigen gelegenheid en in alle rust de collectie bewonderen. Na afloop is het goed toeven in het nostalgische café, waar u bij een kopje koffie of thee met gebak of petitfour kunt napraten.

Borrelplank arrangement

Vanaf 19,50 euro per persoon, inclusief bezoek aan de exclusieve autocollectie. Na ontvangst kunt u op eigen gelegenheid de collectie bekijken. Onder het genot van een ouderwetse Amsterdamse borrelplank en bittergarnituur kunt u na afloop met uw gezelschap napraten in het nostalgische café. Let op: de prijs is exclusief overige consumpties.

Lunch arrangement

Vanaf 27,50 euro per persoon, inclusief bezoek aan de exclusieve autocollectie, die u op eigen gelegenheid kunt bezoeken. In de klassieke bar/restaurant wordt na uw museumbezoek een uitstekende lunch geserveerd, bestaande uit diverse belegde broodjes, koffie, thee en melk. Overige dranken zijn exclusief.

Diner arrangement

Vanaf 35,00 euro per persoon. Uiteraard is ook hierbij een bezoek aan de bijzondere autocollectie inbegrepen. U kunt op eigen gelegenheid deze collectie bewonderen. Daarna wordt voor u en uw gasten een dinerbuffet in de klassieke bar/restaurant geserveerd. Een vers en smaakvol toebereid, wisselend seizoenmenu. Eventuele wensen zijn vanzelfsprekend met Metropole Events te bespreken. De prijs is exclusief overige consumpties.

Rondleiding

De kers op de taart is een rondleiding door het museum met een deskundige gids. Een aanvulling voor uw arrangement, want achter de auto’s zit een boeiend verhaal dat een andere kijk op zaken biedt. Voor de liefhebbers een must, maar eigenlijk ook voor de niet-liefhebbers. Een rondleiding duurt anderhalf uur en kost 150 euro.