PLAN UW RIT
CARGO HEADER
CARGO HEADER04
CARGO HEADER01
CARGO HEADER02
CARGO HEADER02

metropole logistics: exclusief autotransport

Metropole Logistics

Exclusief autotransport door heel Europa voor particulieren en bedrijven

Voor zowel particulieren (B2C) als bedrijven (B2B) verzorgt Metropole Logistics door heel Europa exclusief transport van moderne en klassieke auto’s en racewagens van of naar een concours, beurs, circuit of veiling. De gesloten dubbeldeks trailers van Metropole Logistics zijn discreet, afsluitbaar, weerbestendig en beschikken over een draadloos bedienbare elektrische lier, interne hefinrichting, rookmelder en trackingsysteem. Deze trailers kunnen tot zes auto’s vervoeren, maar er zijn ook trailers voor één enkele auto. Tevens beschikt Metropole Logistics over een op- en overslagvestiging in het Italiaanse Verona voor bijvoorbeeld rallyondersteuning.

metropole Logistics

Metropole Logistics biedt all-in service, een persoonlijke aanpak en werkt met eigen chauffeurs en materieel. Chauffeurs en andere medewerkers hebben ervaring met de autowereld. Het transport zelf is discreet, veilig, droog en schoon dankzij gesloten trailers. Metropole Logistics kan ook helpen met opslag van uw auto.

mogelijkheden bekijken

Metropole Logistics

Specialist in exclusief transport van voer- en vaartuigen

Metropole Logistics is gespecialiseerd in exclusief, allround transport van auto’s, motorfietsen en boten binnen Europa. Metropole Logistics werkt zowel voor professionals zoals leasemaatschappijen, autodealers, klassiekerspecialisten, restauratiebedrijven, veilinghuizen, musea, beurs- en evenementenorganisatoren en poetsbedrijven (detailing) als voor particuliere eigenaren en collectioneurs. Er is keuze uit gesloten en open transport. Vervoer van een enkele auto is ook mogelijk. Metropole Logistics beschikt ook over een vestiging in Verona, Italië. Daardoor kan Logistics ondersteuning bieden bij vervoer, op- en overslag van auto’s voor bijvoorbeeld de vakantie of voor een rally.