AANBOD
SALES HEADER01
SALES HEADER02

metropole sales: in- en verkoop van oldtimers en klassiekers

Amphicar: De Legendarische Amfibieauto

Amphicar, Waar de Weg het Water Ontmoet

Hét unieke voertuig dat zowel op het land als in het water rijd. Bij Metropole hebben we de eer om twee uitzonderlijke exemplaren van dit zeldzame model uit 1976 aan te bieden. De Amphicar is een toonbeeld van innovatie en avontuurlijke geest uit de jaren 60, en blijft tot op de dag van vandaag een fascinerende verschijning op wegen en wateren.

amphicar 770
AMPHICAR 770 wit

Amphicar Kopen bij Metropole

Bent u op zoek naar een Amphicar? Metropole biedt u nu de unieke kans om eigenaar te worden van een stukje geschiedenis. Onze twee beschikbare amfibievoertuigen uit 1976 zijn zorgvuldig onderhouden en klaar voor nieuwe avonturen.

Amphicar 770 (1976): Ontdek onze Amphicars, beide in perfecte staat en klaar om zowel de wegen te verkennen als de golven te trotseren. Elk voertuig combineert het plezier van autorijden met de unieke ervaring van varen, waardoor u een echte zeldzame klassieke auto heeft.

Amphicar 770 M0814

amphicar 770

Amphicar 770 M0690

amphicar 770 rood

Meer info over de amfibieauto

De Amphicar 770 was een uniek voertuig dat in de jaren 1960 werd geproduceerd. Het was een amfibievoertuig, wat betekent dat het zowel op het land als in het water kon rijden. De naam “770” verwees naar zijn vermogen om 7 mijl per uur in het water en 70 mijl per uur op het land te halen.

De Amphicar werd geproduceerd in West-Duitsland tussen 1961 en 1968. Het was een opvallende auto vanwege zijn vermogen om in het water te varen, wat destijds een zeldzaamheid was in de auto-industrie. Ondanks zijn unieke eigenschappen slaagde de Amphicar er niet in om commercieel succesvol te worden, en er werden slechts ongeveer 4.000 exemplaren van geproduceerd.

Tegenwoordig zijn Amphicars verzamelobjecten geworden vanwege hun zeldzaamheid en unieke design.

Liefde voor een buitenissig automodel

Een wel heel eigenzinnige auto is de Amphicar, een amfibische ‘fun car’ uit Duitsland. In totaal zijn er van 1960 tot 1965 nog net geen vierduizend geproduceerd en er zijn er nog maar enkele honderden van over. Daarvan zijn er al meer dan honderd via Metropole Sales in andere handen overgegaan en het bedrijf mag zich gerust Amphicar-specialist noemen. Op evenementen zijn de Amphicars van Metropole vaak rijdend én varend te zien.

Bezoek Onze Showroom

Geïnteresseerd in het ervaren van de magie van de Amphicar 770? Bezoek onze showroom in Druten om deze bijzondere voertuigen uit 1976 in het echt te zien. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u meer te vertellen over de specificaties, geschiedenis en unieke verhalen van onze Amphicars.

Bij Metropole geloven we dat het kopen van een Amphicar meer is dan alleen een aankoop; het is het begin van een onvergetelijk avontuur. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Laat de Amphicar 770 uw toegang zijn tot onbegrensde avonturen op land en water.

Uniekheid: De Amphicar 770 is een zeldzaamheid, met minder dan 4.000 ooit geproduceerd. Het bezitten van een Amphicar maakt u deel van een exclusieve club van enthousiastelingen.

Veelzijdigheid: Wissel tussen rijden en varen met het gemak van het omschakelen van een versnelling. De Amphicar biedt vrijheid en flexibiliteit zoals geen ander voertuig dat kan.

Investering: Naast het pure plezier en de unieke ervaring, blijft de Amphicar een waardevaste investering die in de loop der tijd alleen maar in waarde kan toenemen.