Ontdek de Iconische Alfa Romeo Giulia bij Metropole Classics

De Alfa Romeo Giulia is een icoon van Italiaans design en technische finesse, geliefd bij automobielenthousiasten over de hele wereld. Geproduceerd in de fabriek in Milaan, Italië, van 1954 tot 1965, vertegenwoordigt deze lijn het beste van Alfa Romeo’s rijke geschiedenis. De Giulia combineert adembenemende schoonheid met ongeëvenaarde rijprestaties, waardoor het een tijdloze klassieker is.

alfa romeo giulia 1300 super

Alfa Romeo Giulia 1300 Super – Een Rallylegende

Metropole Classics is trots om een zeer speciale Alfa Romeo Giulia 1300 Super te presenteren. Deze bijzondere uitvoering, voorheen eigendom van Roy Bolks, heeft zijn kracht en behendigheid bewezen in diverse rally’s. Met onder andere de Tulpenrallye.

Uitgerust met een krachtige 2 liter Alfa Nord motor, sperdifferentieel, twee tripmeters, kuipstoelen, en een professionele rolkooi, is deze Giulia 1300 Super klaar om de rallywereld opnieuw te veroveren. De auto komt met originele stoelen en achterbank, is roestvrij en staat klaar voor liefhebbers van historische rally’s.

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia 1600 Spider – Een Uniek Restauratieproject

Naast de rallyauto biedt Metropole Classics ook een Alfa Romeo Giulia 1600 Spider aan. Een juweel uit 1963 dat wacht op een liefdevolle restauratie. Dit model is een van de meest herkenbare tweezits cabriolets met open dak.

De Alfa Romeo Giulia 1600 Spider biedt een ongekende kans om een stukje Alfa Romeo erfgoed te herstellen en tot leven te brengen. Met Amerikaanse papieren en een rijke geschiedenis is de Giulia Spider het perfecte project voor de echte liefhebber.

Alfa Romeo Giulia 1600

Bezoek Metropole Classics

Geïnteresseerd in het bezitten van een stukje automobielgeschiedenis? Metropole Classics nodigt u uit om deze uitzonderlijke Alfa Romeo Giulia’s van dichtbij te komen bekijken.

Of u nu aangetrokken wordt door de spanning van de rallysport of de voldoening van een zorgvuldige restauratie, deze voertuigen beloven een unieke toevoeging te zijn aan elke verzameling. Ontdek de schoonheid, de kracht en het potentieel van deze iconische Alfa Romeo’s bij Metropole Classics.

MUSEUM TICKETS

Breng een bezoek aan met meest veelzijdige en unieke oldtimer museum van Nederland. In Druten gelegen aan het water verzorgen wij 20.000m2 oldtimer plezier. We zijn zaterdag en zondag geopend van 9.00 tot 15.00. Een kaartje kost 15,00 en koop je gemakkelijk online.

Museum tickets bestellen