TICKETS

metropole Classics

“mooiste en meest bijzondere automuseum van Nederland”

In een prachtige natuuromgeving aan het water ligt Metropole Druten. Een perfecte locatie voor een museum. Een bezoek aan de Metropole Classics met een unieke verzameling classic, vintage en exclusive cars geeft extra cachet en glamour aan uw business event of party.

over metropole classics

“meest bijzondere automuseum van Nederland”

Het Metropole Museum in Druten staat bekend als een icoon onder autoliefhebbers en biedt een ongeëvenaarde ervaring door de schoonheid en techniek van klassieke auto’s. Metropole Classics heeft een adembenemende collectie. Van zowel zeldzame als historisch voertuigen, vertegenwoordigt het museum de evolutie van de automobielindustrie. Daarnaast viert het museum ook de onuitwisbare sporen die deze voertuigen in onze cultuur hebben achtergelaten.

Elk voertuig in de uitgebreide verzameling van ongeveer driehonderdvijftig auto’s en vrachtwagens heeft een uniek verhaal te vertellen. Van luxe limousines en sportwagens tot robuuste trucks, allemaal zorgvuldig geselecteerd door ondernemer en verzamelaar Frans van Haren.

metropole events

“party, meeting & events”

Metropole Classics in Druten staat bekend als de ideale evenementenlocatie voor elk type zakelijk evenement. Congressen, seminars, symposia, meetings en veel meer.

Dankzij de uitstekende bereikbaarheid en de ruime gratis parkeergelegenheid is het de perfecte keuze voor organisatoren en deelnemers. Metropole Druten onderscheidt zich door een divers aanbod aan zowel zakelijke als informele ruimtes, die allemaal een sfeervolle ambiance bieden. Deze variëren in grootte en stijl om aan al uw behoeften te voldoen, waardoor elk evenement gegarandeerd een succes wordt.

Naar Metropole events

metropole classics collectie

In de sfeervolle expozaal van Metropole Classics in Druten, badend in het licht van elegante kroonluchters, vindt u een adembenemende verzameling klassieke auto’s. Deze collectie omvat niet alleen werken van legendarische merken als Ferrari, Bugatti, Porsche en Mercedes-Benz, maar ook schatten van Jaguar, BMW, Alfa Romeo, en de luxe van Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini, Maserati en Aston Martin. Daarnaast biedt de collectie een podium aan de minder bekende, soms zelfs ‘vergeten’ merken zoals Voisin, Bandini, De Dietrich en Pegaso, elk met een eigen verhaal en unieke achtergrond.

Elke auto in deze indrukwekkende verzameling is op zijn eigen manier bijzonder, of het nu gaat om deelname aan een prestigieuze race zoals de Mille Miglia, een beroemde eerste eigenaar, een speciale uitvoering of een bijzondere geschiedenis. De collectie vertelt niet alleen het verhaal van individuele auto’s maar ook de rijke geschiedenis van de automobiel door middel van deelexposities. Van Alfa Romeo sportwagens uit de jaren dertig die schitterden in de Mille Miglia, tot prachtige cabriolets, imposante muscle cars en elegante limousines, Metropole Druten biedt een unieke kijk op de evolutie van automobielontwerp en -technologie. Deze tentoonstelling nodigt bezoekers uit voor een onvergetelijke reis door de tijd en de geschiedenis van klassieke auto’s, waardoor het een must-see bestemming is voor elke autoliefhebber.

metropole classics museum

Bezoekers van Metropole Classics kunnen zich vergapen aan zeldzame exemplaren die de evolutie van de automobiel door de jaren heen illustreren. De collectie bevat niet alleen bekende namen als Ferrari, Mercedes-Benz, en Bugatti, maar biedt ook een podium aan minder bekende, doch even fascinerende merken die elk hun eigen bijdrage aan de autowereld hebben geleverd.

Deze verzameling is het resultaat van een ongeëvenaarde passie voor klassieke auto’s. Elke auto is met grote zorg gerestaureerd en onderhouden, waardoor bezoekers de kans krijgen om deze prachtige voertuigen in hun originele glorie te bewonderen. De Metropole Classics Collectie is niet alleen een tentoonstelling; het is een levende geschiedenisles die de technologische vooruitgang, designinnovaties en culturele impact van de automobielindustrie viert.

Metropole Druten biedt een unieke ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in de rijke geschiedenis van de automobiel. Of u nu een doorgewinterde verzamelaar bent of gewoon nieuwsgierig naar de ontwikkeling van auto’s door de jaren heen, de Metropole Classics Collectie biedt een onvergetelijke duik in de wereld van klassieke auto’s.

Voor €15,- heeft u tickets om alle classics te bewonderen bij Metropole Druten.