AANBOD

Oldtimer kopen bij Metropole Sales

Ontdek Uw Droomoldtimer bij de indrukwekkende verzameling van Metropole

Metropole Sales, de in- en verkoopafdeling van Metropole, is dé plek voor liefhebbers van oldtimers en klassieke auto’s. Met een uiterst gevarieerd aanbod dat reikt van exotische luxe- en sportwagens tot vooroorlogse parels, microcars, tiny classics, youngtimers en nieuwere modellen met een retro uitstraling, is Metropole Sales de droom van elke verzamelaar.

Exclusieve en Eigenzinnige Collectie

Bij Metropole Sales vindt u niet zomaar oldtimers te koop; elke auto in onze showroom is geselecteerd op basis van zijn unieke, eigenzinnige karakter. Eigenaar Roy Bolks gelooft in het verkopen van auto’s met een verhaal, auto’s die eruit springen. Van chique limousines en klassieke sportwagens tot youngtimers en de bijzondere ‘bubble cars’. Voor een unieke Oldtimer kopen kunt u bij Metropole goed terecht.

Bezoek Onze Showroom Oldtimers

Wilt u een Oldtimer kopen, of graag komen kijken naar de prachtige exemplaren? Gelegen in het historische Metropole-gebouw in Druten, verwelkomt Metropole Sales u van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, of op afspraak. Ontdek ons aanbod en vind de oldtimer die bij u past. Neem contact op via +31 (0) 6 5332 8817 of het contactformulier op onze website.

Inkoop en Consignatie Oldtimer

Interesse in de verkoop van uw oldtimer of klassieker? Metropole Sales biedt de mogelijkheid voor directe inkoop of consignatieverkoop. Door uw auto in consignatie te geven, wordt het verkoopproces volledig uit handen genomen. Uw auto wordt professioneel gepresenteerd in onze showroom en online, bereikend tot een nationaal en internationaal publiek van enthousiaste liefhebbers. Neem contact op of kom langs in de showroom

Over Metropole Sales

Sinds de oprichting in 2019 binnen het Metropole-gebouw, en de definitieve vestiging in 2022, zet Metropole Sales de rijke traditie van Potomac Motors voort. Als voortzetting van dit klassieke autobedrijf, eerst opgericht in Los Angeles en in 1999 overgenomen door Roy Bolks, staat Metropole Sales garant voor passie, kwaliteit en een unieke collectie voor de echte liefhebber.