TICKETS

Feestlocatie Metropole: Vier Uw Speciale Momenten

Een Unieke Sfeer voor Onvergetelijke Momenten

Zoekt u de perfecte feestlocatie? Metropole in Druten biedt een betoverende setting voor uw vieringen. Omringd door unieke oldtimers en een sfeervolle ambiance, maakt onze locatie elk evenement onvergetelijk. Geschikt voor alle soorten feesten vanaf 20 personen, staat Metropole garant voor een vlekkeloze ervaring met zijn centrale ligging en gratis parkeren. Laat ons zorgen voor uw cateringbehoeften en geniet van een zorgeloze dag.

feestlocatie event metropole

Prachtige feestlocatie voor Groepen vanaf 20 Personen

Feestlocatie Metropole onderscheidt zich door haar unieke ambiance, versterkt door de aanwezigheid van zeldzame en prachtige oldtimers. Deze bijzondere entourage zorgt niet alleen voor een memorabele achtergrond voor uw foto’s, maar ook voor gespreksstof onder uw gasten. Onze veelzijdige ruimtes kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Hierdoor kunnen we de perfecte setting bieden voor zowel intieme bijeenkomsten als grootse vieringen.

Inclusief:

  • Toegang tot het museum:
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Onbewaakte garderobe

Extra voordelen:

  • Gratis parkeren.
  • Centrale ligging
  • Toegankelijk voor minder validen
  • Exclusieve afhuur

Feestlocatie Metropole: Culinaire Verwennerij op Maat

Bij Metropole begrijpen we dat eten en drinken een cruciale rol spelen in de algehele ervaring van uw evenement. Daarom bieden we diverse cateringopties aan, van verfijnde lunches en brunches tot uitgebreide diners en gezellige borrels. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elke maaltijd niet alleen heerlijk smaakt, maar ook naadloos aansluit bij de stijl en het thema van uw feest.

Comfort en Gemak bij Feestlocatie Metropole

Gelegen in het hart van Nederland, is Metropole eenvoudig bereikbaar voor alle gasten. Met gratis parkeergelegenheid en faciliteiten die toegankelijk zijn voor minder validen, streven we ernaar om het comfort en gemak van elke bezoeker te garanderen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de locatie exclusief af te huren, zodat u en uw gasten in alle privacy kunnen genieten.

Uw Feest bij Metropole: Een Belofte van Kwaliteit en Plezier

Kies voor Feestlocatie Metropole en laat ons team van experts u begeleiden bij het plannen en realiseren van uw droomfeest. Met onze focus op kwaliteit, aandacht voor detail en passie voor gastvrijheid, zorgen we ervoor dat uw speciale gelegenheid een onvergetelijk succes wordt. Ontdek de charme van Metropole en maak van uw volgende feest een moment dat nog jaren gekoesterd zal worden.