TICKETS

Oldtimer Museum

“Mooiste en meest bijzondere automuseum van Nederland”

Ontdek Oldtimers en klassieke auto’s bij Metropole museum

Ons museum oldtimer is meer dan een tentoonstellingsruimte. Het is een tijdmachine die bezoekers meeneemt op een reis door de rijke geschiedenis van de automobielindustrie. Van glanzende vooroorlogse modellen tot de iconische youngtimers, elke auto in ons museum vertelt zijn eigen unieke verhaal.

events-alfa

Een Reis door de Automobielgeschiedenis

Auto Museum Metropole in Druten is niet zomaar een museum; het is een viering van de rijke geschiedenis en het vakmanschap achter klassieke auto’s en vrachtwagens. Dit museum, opgericht door de gepassioneerde verzamelaar en ondernemer Frans van Haren, biedt een ongeëvenaarde blik op de evolutie van de automobiel. Van glanzende sportwagens tot statige limousines, elke auto in de collectie vertelt een uniek verhaal uit een ander tijdperk.

Unieke Collectie en Thematische Exposities

Ons Oldtimers Museum staat bekend om zijn uitgebreide en gevarieerde collectie. Met thematische exposities die regelmatig worden vernieuwd, streven we ernaar om een breed publiek aan te spreken. Of u nu een verzamelaar bent of gewoon nieuwsgierig naar de geschiedenis van de automobiel, ons museum biedt voor ieder wat wils.

Speciale Evenementen Oldtimer Museum

Naast het bewonderen van de collectie, biedt het Oldtimer Museum educatieve programma’s en speciale evenementen die de kennis over en waardering voor klassieke auto’s verdiepen. Van lezingen en workshops tot familiedagen en klassieke autorally’s, er is altijd iets te beleven voor jong en oud.

Of u nu op zoek bent naar inspiratie, educatie of gewoon een liefhebber bent van klassieke auto’s, het Oldtimer Museum verwelkomt u met open armen. Beleef de geschiedenis, bewonder de schoonheid en deel uw passie voor oldtimers met anderen.