Steenstraat 68 Arnhem, 6828CN, 026-4424067

vergader_kleinezaal_1.jpg

Vergaderen

 

Vergaderen

Grand Café Metropole leent zich uitstekend als locatie voor een goed georganiseerde zakelijke of privébijeenkomst door de gunstige ligging in Arnhem centrum, op loopafstand van het Centraal Station en het Velperpoortstation. Ook met de auto makkelijk bereikbaar met parkeermogelijkheid aan huis. Aan de achterzijde is een parkeerdek en parkeergarage gesitueerd. Metropole beschikt over twee prachtige zalen en een sfeervolle binnentuin voor een vergadering, congres, evenement, concert, workshop, seminar, borrel, bedrijfsfeest, teambuilding of andere zakelijke bijeenkomst.

Van de volgende faciliteiten kunt u kosteloos gebruik maken: WIFI, beamer, digitale televisie, flip-over met kleurstiften, projectiescherm, projectietafel, verlengsnoeren, schrijfblokjes en pennen. 

Indien gewenst kunt u lunchen, dineren of borrelen in het Grand Café. De catering is in handen van onze chefkok. We stellen veelal een arrangement op maat samen. Wij maken met plezier een afspraak voor een rondleiding en adviseren u graag over de beste opties voor je bijeenkomst!

 
 
DSC_0090.JPG

Grote Zaal

De grote zaal (tot 100 personen) is geschikt voor uw feest, een vergadering, congres, evenement, concert, workshop, seminar, borrel, bedrijfsfeest, teambuilding of andere zakelijke bijeenkomst. De grote zaal beschikt over een grote bar, een buitenterras en grote ramen met uitzicht op de steenstraat.


Kleine zaal

De kleine zaal (tot 25 personen) is geschikt voor o.a. besloten diners en vergaderingen.