Steenstraat 68 Arnhem, 6828CN, 026-4424067

vergader_kleinezaal_1.jpg

Zakelijk

zakelijke bijeenkomsten

Grand Café Metropole leent zich uitstekend als locatie voor een goed georganiseerde zakelijke of privébijeenkomst door de gunstige ligging in Arnhem centrum, op loopafstand van het Centraal Station en het Velperpoortstation. Ook met de auto makkelijk bereikbaar met parkeermogelijkheid aan huis. Aan de achterzijde is een parkeerdek en parkeergarage gesitueerd. Metropole beschikt over twee prachtige zalen en een sfeervolle binnentuin voor een vergadering, congres, evenement, concert, workshop, seminar, borrel, bedrijfsfeest, teambuilding, training, conferentie of andere zakelijke bijeenkomst. 

Indien gewenst kunt u lunchen, dineren of borrelen in het Grand Café. De catering is in handen van onze chefkok. We stellen veelal een arrangement op maat samen. Wij maken met plezier een afspraak voor een rondleiding en adviseren u graag over de beste opties voor uw bijeenkomst!

Wij maken uw bijeenkomst tot een groot succes in een mix van Arnhemse geschiedenis en moderne gastvrijheid.

DSC_0090.JPG

Le Salon Grande

De grote zaal (tot 100 personen) is geschikt voor uw feest, een vergadering, congres, evenement, concert, workshop, seminar, borrel, bedrijfsfeest, teambuilding of andere zakelijke bijeenkomst. De grote zaal beschikt over een grote bar, een buitenterras en grote ramen met uitzicht op de steenstraat.

DSC_0752.JPG

La Salle

De kleine zaal (tot 15 personen) is geschikt voor o.a. besloten diners en vergaderingen.

La Coeur is het hart van de zaak. Binnentuin. Mooie industriële vormgeving. Zomers met open dak!


reserveer.JPG