Steenstraat 68 Arnhem, 6828CN, 026-4424067

Swing Nights

swingnights_instagram_def.png

 

Garden Groove Swingnights

Lekker swingen, dansen of een leuk avondje uit op live music van Soul & Bliss of op de groove beats van onze huis DJ Ivo Rodriguez.

De entree is v € 10,- + drankje

Afwissend wordt er gespeeld door de dance band Soul & Bliss en DJ Ivo Rodriguez.

De binnentuin is de plek to be waar je kunt dansen, flirten, kijken, plezier maken en uit je dak gaan.

Why not?

Het café is de plek om even bij te komen en heerlijk te chillen met je vrienden en vriendinnen.

De avond duurt van 21:00 uur tot 00:00 uur met cooling down tot 01:00.

Let’s make party!

Ivo-Rodrigues.jpg

DJ IVO Quest

Ivo Quest heeft het oor om de juiste platen te kiezen, de vingers om de muziek gesmeerd te mixen, het oog voor de wensen van het publiek en de glimlach om te betoveren. Kratten vol met oude platen worden uitgezocht om die juiste combinatie van funky hiphop, pakkende breaks en gitaarriffs te vinden. De ziel en dansbaarheid vinden altijd een balans. Verwacht Braziliaanse Bossa Nova, Ethiopische Jazz en swingende Motown, muziek uit elk werelddeel.

Ivo Quest heeft overal door Nederland de zaal aan het dansen gekregen. Van Drift om te dansen, Solar en Sun Grooves Festival tot de Willemeen en café de Plak.  “Arnhems meest steady dj-act van de afgelopen tien jaar” draait geen verzoekjes,  hij levert vakwerk.

Happiness is a good Groove!

Linda_Soul and Bliss Bandfoto juni 2019 logo-filter .jpg

 Soul&Bliss bestaat uit vijf ras-muzikanten die al meer dan tien jaar met heel veel plezier samen spelen. Met hun voorliefde voor alles wat swingt zit brouwen ze dampende en donkerbruine Soulmuziek, naar authentiek recept, eigengereid en heel erg lekker!

 Hun repertoire strekt zich uit van de oude Soulmuziek uit de jaren zestig van Aretha Franklin en Marvin Gaye tot de hippe hedendaagse Soul van Bruno Mars en Prince. Met daartussen alles wat swingt zoals de aanstekelijke Disco van The Jacksons, uitstapjes naar swingende blues en niet te vergeten de Funk van James Brown en Stevie Wonder. Kortom, Soul&Bliss speelt afwisselende sets met één constante: The Good Groove.