Steenstraat 68 Arnhem, 6828CN, 026-4424067

DSC_0415 (2).JPG

Eten

 

Eten

Metropole is een Grand-Café waar u heerlijk kunt eten in een levendige ambiance. Lekker buiten op het terras of een fijn plekje in een hoekje, aan de leestafel of aan de hoge tafels achterin. Het menu is geïnspireerd op de Franse keuken, met haar lange tradities en grote diversiteit. Er is veel aandacht voor verse ingrediënten van hoge kwaliteit, herkenbare smaken en een mooie presentatie van het eten op kleurrijk servies. Metropole biedt een wisselende seizoenkaart, met vaste waarden die in elk Grand-Café niet mogen ontbreken, zoals de burger en de saté. Graag serveren wij een mooi aperitief, passende wijnen, een goede espresso en vergeet onze mooie toetjes niet. Verrukkelijk! 

 
 

Lunch

Een Lekkere lunch in het zonnetje op het terras, een warme en smaakvolle lunch in het lunchcafé of juist fijn in de sfeervolle binnentuin? Een clubsandwich of een heerlijke gezonde maaltijdsalade? Neem de tijd voor onze lunchkaart. Het is moeilijk kiezen uit al deze heerlijke grotere en kleinere gerechten! En u heeft de tijd. U kunt lunchen van 11:00 uur tot 17:00 uur.


Diner

Dineren in Arnhem in een heerlijke en gezellige ambiance en genieten van gerechten en drankjes die met liefde zijn bereid en met zorg worden gepresenteerd voor een betaalbare prijs. Dat is dineren in Metropole! Kijk eens naar onze menukaart en laat je verrassen door onze seizoensgebonden gerechten! Uit eten in Arnhem smaakvol en betaalbaar. Ook voor groepen!


eten_voorgerecht_1.jpg

Voorgerecht

U kunt kiezen uit vijf mooie voorgerechten. Koud, warm, vis, vlees en vegetarisch. Laat u verrassen door de smaak en de mooie presentatie. Speciaal aanbevolen: Tarte Fine met tomaat, gerookte zalm en basilicum. Heerlijk!


eten_roodbaars_1.jpg

Hoofdgerecht

U kunt kiezen uit tien smakelijke gerechten. Klassiekers waaronder de bekende Metropole burger en kipsate met huisgemaakte frieten. Misschien wel de lekkerste van de stad! Vlees wordt bereid in een Josper oven. De Josper is een houtskooloven en bereikt een intense hitte van meer dan 400 °C, waardoor een unieke smaak gecreëerd wordt. Speciaal aanbevolen: Zeebaarsfilet met zoetzure groenten en mancochutney. Fantastisch!


eten_nagerecht_1.jpg

Nagerecht

Laat u verleiden. De toetjes van Metropole zijn verrassend geweldig. Echt waar! Speciaal aanbevolen; Tiramisu Framboos met een saus van witte chocolade. Tip:  Espresso van onze Barista.