Steenstraat 68 Arnhem, 6828CN, 026-4424067

shutterstock_eten_2.jpg

Eten

 

Eten

Metropole is een Grand-Café waar u heerlijk kunt eten in een levendige ambiance. Lekker buiten op het terras of een fijn plekje in een hoekje, aan de leestafel of aan de hoge tafels achterin. Het menu is eenvoudig en smaakvol.  Er is veel aandacht voor verse ingrediënten van hoge kwaliteit, herkenbare smaken en een mooie presentatie van het eten op kleurrijk servies. Metropole biedt een wisselende seizoenkaart, met vaste waarden die in elk Grand-Café niet mogen ontbreken, zoals de burger en de saté. Graag serveren wij een mooi aperitief, passende wijnen, een goede espresso en vergeet onze mooie toetjes niet.

Daarnaast serveren wij elke maandag vijf verschillende burgers voor € 10 en elke dag de de Whatshap (dagschotel) met drankje voor € 10

 
 

Lunch

Een Lekkere lunch in het zonnetje op het terras, een warme en smaakvolle lunch in het lunchcafé of juist fijn in de sfeervolle binnentuin? Een clubsandwich of een heerlijke gezonde maaltijdsalade? Neem de tijd voor onze lunchkaart. Het is moeilijk kiezen uit al deze heerlijke grotere en kleinere gerechten! En u heeft de tijd. U kunt lunchen van 11:00 uur tot 17:00 uur.


Diner

Dineren in Arnhem in een heerlijke en gezellige ambiance en genieten van gerechten en drankjes die met liefde zijn bereid en met zorg worden gepresenteerd voor een betaalbare prijs. Dat is dineren in Metropole! Kijk eens naar onze herfst-dinnerkaart en laat je verrassen door onze  gerechten!

Uit eten in Metropole is smaakvol en betaalbaar. Ook voor groepen!


eten_voorgerecht_1.jpg

Voorgerecht

U kunt kiezen uit vijf mooie voorgerechten. Koud, warm, vis, vlees en vegetarisch. Laat u verrassen door de smaak en de mooie presentatie.


eten_roodbaars_1.jpg

Hoofdgerecht

U kunt kiezen uit tien smakelijke gerechten. Klassiekers waaronder de bekende Metropole burger en de overheerlijke spare-ribs. Maar ook lekkere Vega gerechten en heerlijke salades.


eten_nagerecht_1.jpg

Nagerecht 

Laat u verleiden. De toetjes van Metropole zijn verrassend geweldig. Echt waar!