Steenstraat 68 Arnhem, 6828CN, 026-4424067

shutterstock_589185524_borrelen.jpg

Drinks

 

Drinken

Wat is er fijner om even helemaal tot rust te komen met een mooie koffie, de krant en iets lekkers erbij. Of na het winkelen een heerlijk biertje of wijntje met overheerlijke ambachtelijke bitterballen of een andere smakelijke snack. Fijn met je vrienden aan de bar, intiem met je lief in een fijn hoekje met een mooi glas wijn. Of gezellig met je collega’s aan de hoge tafels in de binnentuin. Beleef het bij Metropole.

 
 

Bier

Evenals wijn is bier een oud product met een lange culturele geschiedenis. Er zijn honderden grote en kleine brouwerijen die allemaal hun eigen smaak creëren.  Grand Café Metropole kiest zijn bieren met zorg en biedt maar liefst 32 verschillende bieren, een aanbod dat varieert per seizoen. Een mooi bockbier in de herfst, een fris witbier in de zomer, een fijne trappist, een hippe IPA, of een gewoon een fijne pils? Kijk op onze kaart!


Wijn

Een mooi glas wijn drinken hoort bij het leven. Het is een moment voor jezelf of met elkaar. Een beleving. Het markeert ook bijzondere momenten in ons leven. Metropole begrijpt dat en biedt daarom met zorg gekozen wijnen. Dat geldt voor onze huiswijn, maar vooral ook voor de speciaal geselecteerde wijnen die u per glas of per fles kunt bestellen. Verfijnde smaken geserveerd in mooi glaswerk. 

Wij adviseren graag een mooie wijn bij uw diner keuze. 

Photo by TSchon/iStock / Getty Images

Photo by OlgaMiltsova/iStock / Getty Images

KOffie

Koffie drinken is al lang niet meer een gewoon kopje koffie. Metropole wil u graag een speciaal koffie moment geven. Echt genieten van heerlijke koffiesmaak. 

Kies uit onze overheerlijke koffies met zorg en vakmanschap gemaakt en zorgvuldig gepresenteerd door onze Barista. En... verwen jezelf met onze huisgemaakte appeltaart en overheerlijke verse sandwiches.