Steenstraat 68 Arnhem, 6828CN, 026-4424067

verhuur.JPG

Celebrate

 

sfeervol vieren  feestelijk borrelen

Grand Café Metropole leent zich uitstekend als locatie voor een geweldig feest of het vieren van uw verjaardag, familiebijeenkomst of jubileum. Door de gunstige ligging in Arnhem centrum, op loopafstand van het Centraal Station en het Velperpoortstation is Metropole goed bereikbaar. Ook met de auto makkelijk bereikbaar met parkeermogelijkheid aan huis. Metropole behoort tot de oudste horeca van Arnhem en huist in een prachtig historisch pand, met sfeervolle plekjes, intieme hoekjes en mooie architectonische details. Het beschikt over twee prachtige zalen en een sfeervolle binnentuin. We helpen u graag met de voorbereiding. Indien gewenst kunt u lunchen, dineren of borrelen in het Grand Café. De catering is in handen van onze chef-kok. We stellen veelal een arrangement op maat samen. Wij maken met plezier een afspraak voor een rondleiding en adviseren u graag over de beste opties voor uw feest!

 
 

Le Salon Grande

De grote zaal (tot 100 personen) is geschikt voor uw feest, een vergadering, congres, evenement, concert, workshop, seminar, borrel, bedrijfsfeest, teambuilding of andere zakelijke bijeenkomst. De grote zaal beschikt over een grote bar, een buitenterras en grote ramen met uitzicht op de steenstraat.


La Salle

De kleine zaal (tot 25 personen) is geschikt voor o.a. besloten diners en vergaderingen.

 

DSC_0752.JPG

La Coeur

Het hart van de zaak. Tot 60 personen. Mooie industriële vormgeving. Zomers met open dak! Met eigen bar, hoge stoelen en comfortabele fauteuils!

 

 
reserveer.JPG