Steenstraat 68 Arnhem, 6828CN, 026-4424067

Besloten bijeenkomsten

Besloten ruimte

Grand Café Metropole heeft mooie, grote en open ruimten die geschikt zijn voor besloten feesten, borrels, vergaderingen en receptie's tot 200 personen.

Metropole bestaat uit twee verdiepingen met vijf ruimten. Het grand Café, de binnentuin, de verdieping met de grote zaal en de kleine zaal.

De begane grond heeft een flinke bar met veel verschillende bieren op tap, twee lounge ruimten en een binnentuin met zelfstandig operationele bar (waarvan het dak bij warm weer open geschoven kan worden). Deze gehele ruimte kan worden gehuurd voor uw bijeenkomst. HIer kunnen we 200 gasten ontvangen.

Uiteraard kunt u ook alleen de binnentuin reserveren voor uw bijeenkomst met aansluitend bijvoorbeeld een lounge gedeelte. Ook de binnentuin heeft een zelfstandig functionerende bar.

De verdieping leent zich heel goed voor zakelijke of familie bijeenkomsten, maar is ook af te huren voor bijvoorbeeld een borrel of feest. De grote zaal heeft op de noordzijde uitzicht op de Steenstraat en aan de zuidzijde een terras. Hierdoor is er een speelse en gezellige sfeer gecreëerd. Hier is natuurlijk ook een bar en kan deze helemaal op zichzelf draaien. In de grote zaal kunnen we tot 100 gasten verwelkomen.

Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar info@metropole.nl of maak een afspraak.

Doordat Grand Cafe Metropole een oud pand is, is het verstandig rekening te houden met het feit dat wij geen liften hebben. De toiletten en eerste verdieping zijn alleen per trap te bereiken.

parkeren kan in de parkeergarage bij station Velperpoort (100 meter) of in de Muusesgarage (400 meter) of pal achter Metropole (open lucht en parkeergarage).